Sustineri Leadership Development

Sustineri ApS was established in 2021 with the aim of promoting a sustainable management approach and offering professional coaching and team development services to organizations within the fields of project- and product management.

Skab Forandring

Vi er et konsulentfirma dedikeret til at gøre en mærkbar indflydelse indenfor for leadership og management. Vores skræddersyede ydelser hjælper dig med at tage de nødvendige skridt mod forbedrede ledelsesevner.

group
cooperating sustineri
teaching
writing-about-us-sustineri

Om Os

Vores team samarbejder med organisationer for at opnå langsigtet succes indenfor produktstyring, projektledelse og R&D ledelse. Vi stræber efter professionalisme i alle aspekter af vores arbejde for at sikre stabilitet gennem hele uddannelsesprocessen.

Vores Bæredygtige Mål

sustainability goals 4

Kvalitets Uddannelse

Vi mener, at uddannelse af de kommende ledere spiller en afgørende rolle i at forme deres tankegang og færdigheder, samtidig med at de driver bæredygtig virksomheds- og økonomisk praksis. Vores fokus ligger i at innovere og udvide vores kollektive viden og metoder ikke kun for at styrke hinanden, men også dem vi tjener.

sustainability goals 8

Anstændigt Arbejde & Økonomisk Vækst

Vi stræber efter at skabe gode og sikre startmiljøer for nye konsulenter og medlemmer, der slutter sig til vores team. Vores væsentligste positive bidrag er at hjælpe virksomheder med at blive mere succesfulde og dermed opnå økonomisk vækst.

sustainable-goal-9

Industri, Innovation & Infrastruktur

Hos vores virksomhed er vi forpligtet til at støtte innovative teknologi- og infrastrukturvirksomheder, der har en betydelig positiv indvirkning på samfundet og miljøet. Vores fokus er på at udnytte bæredygtig praksis og tjenester til at hjælpe med at reducere vores Co2-aftryk.

Centraliser Kundesupport

Er du klar til at rejse dig op og inspirere fremgang indenfor din organisation? Tag det første skridt ved at se videoen og frigøre dit potentiale som en visionær leder.

video-front-page
Afspil video om video-front-page

Vores Klienter

Førende Management for Ledende Brands
danfoss-logo
linak-logo
saab
mannaz-logo
bitzer-logo

Udtalelser

"Vi har med succes udnyttet en projektstyrings ressource fra Sustineri. De demonstrerede alle nødvendige projektledelseskompetencer under workshoppen og opnåede det nødvendige overblik og fremdrift i projektet, hvilket resulterede i rettidig produktlancering. Jeg anbefaler stærkt Sustineris tjenester."

Senior R&D Direktør - Danmark

"Jeg er tilfreds med resultaterne og den tilgang, de har taget i organiseringen og ledelsen af sessionerne i Product Management-træning. Vi har effektivt etableret praktiske og betydningsfulde strategier og skabeloner, der let kan implementeres."

Leder af Corporate Project Office - Tyskland

"As a result of the workshop, we were able to understand our current state, and our needs, in terms of a Product Management framework, which also helped us to prioritize our goals. A fun, but very effective model based on a football field, stimulated thinking on how we want to look like from a Product Management perspective and identify gaps."

Vicedirektør for Strategisk Produktstyring - Holland

Interesseret i Vores Ydelser?

Please get in touch with us to schedule a professional consultation today

Copyright © 2024 Sustineri - All Rights Reserved

Åbningstider:
Monday – Thursday 8:00 – 16:00

Telefon: +45 8198 5959
E-mail: br@sustineri.dk

Adresse:
Jernbanegade 27,
6000 Kolding,
Danmark

da_DKDansk